Красимир Каракачанов. Мисля, че е ясно за всички, само някои медии,

...
Красимир Каракачанов. Мисля, че е ясно за всички, само някои медии,
Коментари Харесай

Каракачанов във Варна: Протестите могат да бъдат опорочени и окървавени, защото това е джендър революция

 Красимир Каракачанов. 

" Мисля, че е ясно за всички, единствено някои медии, които се пробват да управляват тази изкуствена джендър гражданска война, се вършат че не го виждат, че тъкмо това е задачата ", заяви Каракачанов. По думите му хората, които са отишли първата вечер на митинга с качулки и маски, приготвили бухалки, запалителни течности с концепцията да ги хвърлят по полицията или да я атакуват, са с ясното схващане, че при такива дейности ще има отговор.

Според Каракачанов полицията е постъпила умно и не е атакувала провокаторите, само че сходни неща не могат да се търпят постоянно. " Не може в името на това - няколко соросоидни НПО-та и партийки отвън Народното събрание да се докопат до властта, ти да разсипеш страната ", разяснява вицепремиерът. В отговор на въпрос каква ще е реакцията на страната в случай че се стигне до крайни дейности, той отговори, " че няма естествена страна в света, в която някой нападна органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко ".

Вицепремиерът Красимир Каракачанов присъства на присвояването на първо офицерско звание на 22-ма курсанти от Випуск 2020 " Добруджански " от ВВМУ " Н. Й. Вапцаров ", което е кулминационната точка на честванията на 141-та годишнина от основаването на Военноморските сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР